Imagini subterane cu sisteme Georadar (GPR) de ultimă oră și software integrat

Suntem specializați în utilizarea celor mai noi tehnologii software și hardware în domeniul detecției subterane pentru a oferi clienților noștri servicii și consultanta pentru obținerea unei imagini cât mai exacte a situației infrastructurii îngropate din zona de interes pentru proiectele lor.

Înțelegerea de a afla ceea ce se găsește sub suprafața terenului, precum informații despre sol, roca de baza, fragmente de construcții vechi, structura trotuarului și străzii, calitatea betonului, prezenta apei, studiul gheții și al zăpezii, deschide oportunități pentru a gestiona si evalua riscuri generate de factori ascunși, neobservabili cu ochiul liber, care au impact semnificativ în programul de parcurs al proiectului. .

Soluțiile noastre de obținere, interpretare și raportare a imaginilor subterane vă oferă posibilitatea de a lua decizii informate.

Combinația dintre expertiza noastră multidisciplinara, anii de experiență practică, produsele de top la nivel Mondial utilizate și serviciile prestate responsabil, permit livrarea de soluții practice, testate, care răspund eficient nevoilor clienților noștri.

Într-un domeniu științific și tehnic profund specializat, focusul nostru este întotdeauna acela de a face provocările complexe cu care se confruntă clienții noștri, mai simple și mai ușor de abordat, folosind cele mai avansate instrumente și software integrat.

Oferim informațiile necesare pentru operarea propice a afacerii în multe domenii. Cu fiecare proiect nou sprijinim luarea unor decizii fundamentate ce vin în ajutorul specialiștilor:

  • Localizarea de utilități identifică conducte, țevi și cabluri îngropate;
  • Oamenii de știință studiază geomorfologia, solurile, apele subterane și gheața;
  • Inginerii geotehnicieni detectează modificările solului sau adâncimea până la roca de baza;
  • Inginerii evaluează starea drumurilor, a podurilor și a altor structuri;
  • Arheologii localizează non-distructiv și cartografiază siturile istorice și optimizează săpăturile;
  • Profesioniștii de mediu definesc condițiile apei subterane și urmăresc zonele de contaminare;
  • Personalul militar detectează mine neexplodate și tuneluri ascunse;
  • Operatorii de exploatări miniere maximizează randamentele și îmbunătățesc siguranța.