scanare georadar cu ChaserXR

Scanarea georadar cu CHASER XR, este soluția GPR de la IDS Georadar, parte a Hexagon Geosystems, care stabilește un nou standard în investigațiile subterane. Prin extinderea puterii tehnologiei EsT la masuratorile geofizice, CHASER XR este antena GPR “all-in-one” și “one-for-all”, care oferă cea mai extinsă gamă de inspecție subterana de pe piață. CHASER XR este o soluție GPR portabilă, compactă, ușoară, care acoperă performanța obișnuită a mai multor sisteme cu un singur dispozitiv, oferind ușurință și flexibilitate maximă pentru măsurători subterane în diferite scenarii: de la evaluarea mediului, la structuri arheologice, artificiale, investigații pe gheață și zăpadă. Folosind noua tehnologie patentată EsT, CHASER XR aduce performanța GPR la următorul nivel: cea mai profundă investigatie cu cea mai înaltă rezoluție, cu performanțe de neatins până acum, fără compromisuri în alegerea între intervalul de adâncime și rezoluție.

https://idsgeoradar.com/products/ground-penetrating-radar/chaser-xr

echipament georadar cu banda de frecventa extinsa

Echipamentul beneficiaza atât de noua tehnologie de achizitie date uMap, cât si de noua tehnologie de procesare și interpretare de date IQMaps, ambele fiind vârf de gama pe profilul de proiecte de invesțigatii subterane non-distructive.

Flexibilitatea ridicata se datoreaza în primul rând modului de abordare al terenurilor mai puțin accesibile cu un carucior GPR clasic, dar și prin modul de localizare combinat cu un GPS de mare precizie integrat în cadrul portofoliului de produse Hexagon Geosystems.

Tehnologia EsT este patent IDS Georadar și aduce inovație atât prin cresterea adancimii de penetrare/investigare, cât și prin păstrarea aceleiasi rezoluții la adancimi mici, dar și la adancimi mari.

Scanarea georadar cu noul ChaserXR de la IDS Georadar conduce investigatiile geofizice non-destructive la performante care nu au mai fost atinse inca. Tehnologia patentata EsT este cea care face direfenta!

Pentru detalii suplimentare si programarea unei discuții despre tehnologiile IDS Georadar disponibile în prezent, vă invit să mă contactați prin formularul de contact sau la email/telefon de pe site.

ChaserXR scanare georadar

Pe aceeasi tema puteti citi

ChaserXR scanare georadar
Scanare georadar cu noul ChaserXR de la IDS Georadar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *