Compania Hexagon, prin reprezentantele sale Leica Geosystems și IDS Georadar, a lansat versiunea completă a echipamentului de reality reconstruction Powerful Duo. Acesta este reprezentată de integrarea celor două echipamente emblematice pentru industriile lor, laser scanerul mobil Leica Pegasus și georadarul pentru achiziție subterană de mare productivitate Stream UP.

Powerful Duo: Leica Pegasus Two Ultimate & IDS Geo Radar Stream UP

Cele două echipamente lucrează acum sincronizat furnizând un rezultat al scanării corelat între suprateran și subteran, pentru proiecte de infrastructură urbană și nu numai.

Rezultatul unui astfel de proiect de achiziție de date poate fi punctul de plecare pentru analiza unor proiecte viitoare, pentru reconstrucția 3D a unor zone de interes sau pentru crearea de content 3D pentru proiecte în care se aplică metode noi de lucru (IPD, BIM).

Printre cele mai importante beneficii ale utilizării tehnologiei software și echipamentului Powerful Duo am dori să subliniem:

  1. Reducerea la maxim a timpului petrecut pe teren cu achiziția de date supraterane si subterane;
  2. Grad ridicat de detaliu ce poate fi controlat de parametrii de achiziție. Practic nu putem scăpa nici un detaliu prezent pe teren;
  3. Siguranța lucrului în timpul achiziției este ridicată. Nu este nevoie de întreruperea traficului sau de alte constrângeri de circulație pe parcursul achiziției de date;
  4. Acuratețe de poziționare maximă și erori minime de suprapunere a norului de puncte cu informațiile subterane;
  5. Hexagon, prin cele doua companii care produc tehnologiile din cadrul acestui echipament, este unul din cei mai mari dezvoltatori de tehnologie la nivel mondial și își menține parcursul de lider in dezvoltarea de noi tehnologii software și de echipamente.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta prin e-mail sau telefonic .

Linkuri utile către paginile producătorilor Leica Pegasus Two Ultimate & IDS Geo Radar Stream UP:

IDS

Leica

Powerful Duo
Powerful Duo: Leica Pegasus Two Ultimate & IDS Geo Radar Stream UP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *